Posted in Nye udgivelser

20. juli Udgivelser #3 – Solstrejf

SOLSTREJF – UDKOMMER 1. AUGUST 2016 – PÅ FORLAGET SNEPRYD

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle jer om en ny bog, som udkommer i august måned i år. Jeg glæder mig meget til at læse denne bog, for den lyder rigtig spændende og krimi er en af de genre jeg rigtig godt kan lide. Forsiden gør bestemt ikke lysten til at læse denne bog, mindre ;D Det er Claus Hagstrøms første bog, så hurra for at endnu en person har lyst til at dele deres historier med os 😀

0721e3c6-8fb5-4efa-8535-7da3cb8c7e17

Om bogen:

Liget af en rigmandsdatter findes i en dyb og kold sø. Pigen er blevet kvalt og seksuelt mishandlet. På hendes lig finder politiet et guldkors. Et såkaldt andreas-kors ofte anvendt symbol i den sadomasochistiske verden. Drabsafdelingen står på bar bund. Den  dybt alkoholiserede konsulent Kristian Wang bliver hyret til at opklare det bestialske mord.

Sammen med kriminalbetjenten Signe Keldsen trænger han længere og længere ind i sm-miljøet. En verden kun de indviede kender til. En verden af tvang, underkastelse og straf. Men morderen vil gøre alt for at holde den sorte verden hemmelig. Mordet på rigmandsdatteren bliver ikke gerningsmandens sidste. Og snart er Kristian Wang i alvorlige vanskeligheder.

“Der er ingen empati at spore i blikket på hendes bøddel, kun rablende vanvid blandet op med en sadistisk lyst hun aldrig før har set i noget menneskes øjne. Hun har ikke længere nogen tidsfornemmelse, ingen identitet, og mindst af alt.. intet håb. Langsomt mærker hun den velsignede glemsel trænge sig på.”

SOLSTREJF er første bind i en serie på i alt fem bøger om den forhutlede konsulent Kristian Wang.


Reklamer

Forfatter

Elsker alt der handler om bøger og kreative projekter :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s