Posted in Biografi, Boganmeldelse, Pipaluk, Simon & Schuster

Carlys voice

Navn: Carlys voice

Forfatter: Arthur Fleischmann

Forlag: Simon & Schuster

Sider: 391

Dette er en hel særlig bog om at være en familie med et medlem der er autist. Det er en svær rejse gennem et system, som er meget mere indviklet end det vi har i Danmark. Det er en rejse gennem forgældede tider, nedture og opture. Det er svært ikke at elske denne bog for dens brutale ærlighed og stille humor. Den handler om Carly, som er non-verbal autist. Det vil sige, at hun ikke kan tale. De bruger mange ressourcer på at få hende til at tale eller i det mindste bare at kommunikere med dem. Det er svært at få hende til at koncentrere sig om, at gøre det, men der kan jo ske mirakler og der er da lige det der sker. Hvordan det sker, må du læse dig frem til i denne 391 siders lange bog, som giver et helt andet indblik i hvilket arbejde det er at have en autist i sit hjem.

For mig var det mest overraskende ved denne bog, at personerne er så ærlige med deres følelser omkring det at være forældre til en non-verbal autist, men også det at man hører noget af historien fra autistens side – altså Carlys side. Jeg har efterhånden læst en del af disse bøger om autisme og det er som regel kun den ene side der er repræsenteret og det syntes jeg er ærgerligt. Jeg mindes faktisk kun at have læst denne ene bog som ser det hele fra to sider i stedet for en. Jeg er rigtig glad for, at der er en bog, hvor det ses fra to sider, fordi autisme kan ikke kun ses fra en side.

Jeg elsker denne bog så meget. Den er hård, at læse, men hold da op den er det værd. Kender du en der har autisme om det er en non-verbal eller en der kan tale, så skal du læse denne bog. Den giver et helt unik indblik i hvordan det er at være autist.

<3<3<3<3<3

Reklamer

Forfatter

Elsker alt der handler om bøger og kreative projekter :D

One thought on “Carlys voice

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s