Posted in Boganmeldelse, Krimi, Pipaluk

Afdeling Q #2: Fasandræberne

Så blev jeg færdig med endnu en af de mange herlige bøger jeg har tænkt mig, at læse i dette smukke år. Det var en lidt mærkelig oplevelse, da jeg havde set filmen og derfor troede jeg vidste hvordan den endte, men nej sådan var det bestemt ikke. Jeg blev overrasket gang på gang af hans evne til at tryllebinde mig med detaljer, som filmen bestemt ikke indeholder. Jeg havde ikke store tanker om denne bog efter at have set filmen, men jeg skulle da lige tage og skamme mig en omgang ☺️ for bogen er fantastisk skrevet ligesom nummer et i hans serie, kvinden i buret.

Det er en 399 sider tyk bog, men den er bestemt ikke for tyk. Den er lige tilpas for mig.  Det tog lidt tid for mig at ligge den fra mig, hver gang jeg læste i den. Jeg følte at den fangede mig hurtigt med dens persongalleri og grusomheder jeg bare ønsker opklaret 😃 Denne bog er helt klart værd at læse for alle krimi elskere.

Jeg syntes filmen mangler dybden, som bogen indeholder og jeg syntes det er meget mærkeligt at film og bog ikke ender på samme måde. Jeg kan bedst lide slutningen på bogen. Det passer bedst til indholdet syntes jeg også selvom den er dybt tragisk.

Tak fordi du læste med ❤️

Reklamer

Forfatter

Elsker alt der handler om bøger og kreative projekter :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s